Vilohelg och landslagsuttagning!

 In Övrigt

uttagningGOHurra hurra! Årets första landslagsuttagning! 🙂 Jag är både glad, stolt och taggad inför uppgiften som väntar i Tjeckien i slutet på månaden. Jag ska se till att behålla den fina form jag börjat säsongen med och fortsätta uppåt, peppen är total!

Den här helgen får jag dock ägna mig åt annat än cykel. Inga tävlingar på schemat och lite välbehövlig vila för ben och inte minst huvud. Det krävs en del mental styrka att ladda för tävling och ta sig igenom långa, hårda och stressiga lopp. Vilan (både den fysiska och mentala) är som bekant en minst lika viktig del i träningen som själva aktiverandet.

Ikväll åker jag till Eindhoven för att träffa min vän Cindy som jag reste ett par månader i Sydamerika med för några år sedan. Kommer bli ett grymt kul återseende och säkert en hel del snack om gamla reseminnen.
glaciär1

tangotina

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.