Vilodag och hittepåaktivitet

 In Övrigt

Idag är det vila på schemat. Jag gillar vilodagar minst lika mycket som träningsdagar men på ett annat sätt. När det är vilodag känner jag mig förtjänt av den och vet att jag vilar för att orka ta i på nästa träningspass. Det är dock alltid skönt att känna sig produktiv så då hittar jag på miniaktiviteter som triggar min egen kropps belöningssystem eller vad det kan kallas…?

I morse njöt jag av sovmorgon, långfrukost och av att se (och höra) hur det blåser halv storm ute. Bra tajming att slippa tampas med vinden just idag!
Så var det ju det här med aktiverandet. Jag tog en promenad till närmsta cykelbutik för att köpa värmeliniment till mina stackars ben. Kom just hem. Nöjd med utflykten och vetskapen om att jag kommer kunna hålla mig någotsånär varm även på kommande race!

Snart får vi kramas igen!

Snart får vi kramas igen!

Vad jag ska göra resten av dagen? Pja, fördelen med det här livet är att jag kan göra lite som jag vill så länge jag sköter äta, träna, sova. Så jag ska väl äta, ligga på soffan och kolla serier. Något jag kanske ska ägna en liten stund åt också är att börja packa ihop alla mina pinaler som exploderat ut i lägenheten. På torsdag flyttar jag och Hanna till Breda i Holland och samma dag kommer även Nisse och Johanna på besök över påskhelgen!

 
…bilen behöver även en ny lampa till vänster framljus. Det tar jag hand om i morgon.

Showing 3 comments
  • Johan A
    Svara

    Flyttar till Holland? På samma dag som tre av dina fans kommer ner till Belgien?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.