Soligt läger på Mallorca

 In Övrigt

Det känns som att jag åkte bort i precis rätt läge! Hösten har ju varit pangfin som jag tidigare nämnt. Jag har verkligen njutit av att få köra CX ute i skogen i de vackra färgerna. Varje tur har jag dock tänkt att jag måste passa på att njuta extra eftersom det känns som att allt det blöta som brukar komma med hösten har stått och lurat runt knuten.

I lördags när jag vaknade och tittade ut genom fönstret och såg att det regnade åkte dock inte mungiporna ner utan upp istället då jag skulle bege mig mot Arlanda för att flyga till Mallorca! Helt perfekt. En extra kick av att åka iväg på precis rätt dag! Det är väl lite taskigt att vrida om kniven för er som är hemma och sliter och jag lider lite med er, men mest är jag nöjd med att jag är här istället 🙂

20151108_144651

Efter en detour på vägen hit, som är en helt annan historia, så kom jag ändå ut och cyklade i kort-kort i söndags. Ganska trött och kanske lite låg på energi fick jag ändå uppleva ön som så många cyklister runt om mig har pratat om länge. En superfin tur upp i bergen och tillbaka längs kusten. Jag har även hunnit rycka i lite skivstänger på ortens gym, lurat upp Victor på sin första riktiga klättring, känt på vinden på platten och lunchat i Petra.

20151109_172247

Vi bor i en superfin lägenhet som min vän Patrik har här i Cala Major och äter frukost i solen på balkongen. Det känns lite som att säsongen lider mot sitt slut här då det inte är så mycket cyklister på vägarna som jag hade föreställt mig innan. Det är väl på gränsen med vädret men just nu tycker jag det är perfekt att cykla i. Lagom varmt på dagarna men man behöver väst och armvärmare framåt kvällen eller utför i skuggan. Pja, som ni förstår så har vi det rätt bra och i morgon kommer även Mikaela och förgyller tillvaron!

20151109_084417

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.