Pangvecka!

 In Övrigt

Hejhej! In i träningsdimman igen och jag har lyckats damma av första veckan. Känns som att jag gick från 0 till 100. Vilket jag i och för sig också gjorde. Började kännas segt framåt distanspasset igår men med gott sällskap gick det hur bra som helst!

Det har varit en salig blandning av löpning, simning, cykling och gym. Gymandet känns som den största chocken för kroppen och knoppen då jag är där nästan varannan dag. Även om jag spenderar fler timmar på cykeln så är jag ju mer van vid det än att vara instängd på ett gym. Nu är det inte så att jag klagar, tycker tvärtemot att det är rätt roligt att få grotta ner mig i träningsträsket. Inte behöva känna press på att jag måste vara toppad till tävling eller ladda mentalt för att nåla fast en nummerlapp på ryggen. Trots att jag är trött (somnade om i morse när klockan ringde och valde att simma senare istället) så är det en bra känsla. Det är skönt att vara träningstrött! Enda nackdelen är väl på matkontot då man måste stoppa i kroppen mer energi ju mer energi man gör av med…

Screenshot_2015-10-12-18-06-35Veckan har bjudit på fler höjdpunkter förutom endorfinerna av själva passen. Vårt egendesignade Penton-kit har anlänt och varit ute och testats. Fick äran att testa det tillsammans med pappa, Nisse och Johanna som var precis lika snygga i lördags! Vi körde en härlig tur till Årsta Havsbad och tillbaka med ett gött gäng från Le Mond. Satt som en smäck!
I söndags, när jag började känna mig lite tung i benen, fick jag supersällskap av ca 15 andra som gjorde att mina 4h kändes väldigt överkomliga. Långt och lugnt söder om stan och tillbaka i perfekt höstväder. Fick dessutom ett paket med vinterstrumpor från Per i veckan som jag testade under långpassen i helgen. Jag lider jämt av kalla fötter men vindstrumporna gjorde dem rätt mycket gosigare. Kommer nog behöva komplettera med ett par riktiga vinterskor om inte alltför länge dock för de riktigt kalla dagarna.

20151012_153113När jag inte pressat kroppen eller filat på idéer om föreläsningar, sponsring, event etc. har jag tagit mig tid att ha mysfrukost med vänner, firat födelsedagar och stannat upp och fotat de fina höstfärgerna ute. Det gäller att komma ihåg att njuta och leva här och nu också. Även om det man gör i nuet leder till saker som kommer hända sen. Lite luddigt kanske men ni hajar vad jag menar 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.