Cross is coming!

 In Övrigt

20151021_084917Det rullar på i träningsverkstaden och vintern närmar sig. Hösten har ju varit lite lätt fantastisk men igår var det dags att plocka fram crossen. Tänkte att det var bra att testa lite hur den kändes inför dagens Le Peloton som skulle köras på cx-loopen. Var ute och snurrade 5h söder om stan på asfalt igår. Ganska tungt på cx men gjorde inte så mycket då passet skulle vara lugnt. Fick äran att testa mina nya vinterskor jag fick från Cykloteket i måndags också och fötterna ser faktiskt fram emot denna vintern!
Passet i morse gick för övrigt över förväntan med tanke på att jag inte varit i skogen sedan februari. Fantastiskt att få sladda runt i skogen med andra likasinnade innan stan har vaknat! Trots gott om mjölksyra i benen är det riktigt mysigt med det kompakta mörkret utanför cykellysenas räckvidd.

Kroppen, eller benen, börjar kännas lite tunga men det är så gött att bara kunna träna på! Jag har lagt på lite fler timmar än förra vintern när jag fortfarande jobbade deltid och det känns, men det känns bra. Jag bygger en ännu starkare kropp inför nästa år. Den här grunden i kombination med ytterligare ett års erfarenhet från tävlingsarenan kommer förhoppningsvis generera stordåd under 2016! Med den fortsatta tjänstledigheten kan jag ge mig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas. Det ger mig frihet att kunna sätta träningen i första hand.

På lördag är det cx-sm på hemmaplan i Stockholm. Jag kommer att vara på plats och heja på alla grymma vänner i de olika klasserna men inte tävla själv. Ett beslut jag tagit för att spara på krutet till nästa år. Jag behöver ha en ordentlig paus i tävlandet och bara få träna. All in är mitt enda läge på tävling och jag får inte ihop det med den stora planeringen framåt. Jag hoppas att vi ses i publikhavet!

10407932_10204234293990612_4150731482875034501_n

Från cx-sm förra året.

 

Showing 2 comments

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.