Nytt lag, nya utmaningar 2016!

 In Övrigt

Nu är det officiellt att jag kommer att köra för DWT (Dames Wieler Team) nästa år!
Det har varit en slingrig väg hit och nu känns det väldigt skönt att äntligen ha landat i något så att jag vet vad jag ska fokusera på nästa år. Jag har en väldigt bra magkänsla om detta och hoppas att jag ska kunna utvecklas ännu mer och cykla ännu bättre tillsammans med ett bra lag och en bra organisation. Jag kommer även få med mig en lagkompis från i år så det blir skoj att få fortsätta köra ihop och det känns som en liten trygghet att jag känner någon från början också. I januari kommer jag få chans att lära känna resten på riktigt också då vi kommer ha ett uppstartsläger i Spanien.

Jag kommer även nästa år att vara baserad i Holland men i ett lite backigare område så det blir bra träningsmöjligheter. Säsongen kommer dra igång lite tidigare än vad den gjorde i år och jag kommer förmodligen att lämna Sverige redan i början av februari. Det känns inte riktigt som landsvägssäsong så tidigt men hoppas att vägarna kommer vara torra i alla fall!

Fortsatt under vintern kommer jag träna på här hemma för det mesta. Även om vädret inte är det bästa under Svensk vinter så är det skönt att ha min bas här ett tag. Träningskontoret utanför dörren och massor av vänner att både träna och umgås med emellan passen. Jag kan heller inte sluta förundras och vara lycklig över hur fin hösten är! SÅ fint i skogen med alla vackra färger ger många njutningsrundor. Jag passar verkligen på att insupa allt vackert och hoppas att ni också kollar upp från styrstammen ibland 🙂

20151031_094156

20151027_113322

 

Showing 5 comments
 • Elna
  Svara

  Grattis till nytt lag och grattis till ett år till med spännande utmaningar. Det är kul att följa dig, stort lycka till!!!

 • lundatok
  Svara

  Så stort! Grattis återigen!

pingbacks / trackbacks
 • […] onsdagens Peloton hann jag snacka lite med Sara, hon har fått ett nytt avtal med ett nytt team. Återigen i Holland nästa år fast för ett annat lag med lite bättre finanser så att hon kan […]

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.