Myshelg

 In Övrigt

I fredags när jag kom hem från jobbet vid 18.30 var redan Majken, Marika och Lena på plats och hemmapizzorna var nästan klara! Marika hade fått nyckel i förväg och det kändes riktigt lyxigt att komma hem till dukat bord och goda vänner!

Vi hade en grymt skojig kväll (som vanligt med det gänget) och pratade om allt mellan himmel och jord men ganska självklart en hel del idrottssnack.. Jag tycker det är en ganska häftig blandning av personligheter där den gemensamma nämnaren är cykel. Och trams. 🙂

fest

Det blev lite disk över som jag gladeligen tog hand om framåt dom små timmarna efter midnatt. Inte ofta jag är uppe så sent men tiden flyger som bekant iväg när man har roligt!

 

 
vila
Igår hade jag vila på schemat och hade bestämt date med min barndomsvän Linnea som jag inte sett på länge och vi satt och mös hela förmiddagen. När hon gått somnade jag på soffan (eftersom jag jag jobbat så hårt?!) men vaknade lagom till att min middagsdate Johanna meddelade att hon var på ingång.. Även det ytterst trevligt och vi hade mjukisparty som Nisse uttryckte det. Inte ett dugg fel på det!

Eftersom jag knappt var utanför dörren igår så var det dags att pallra mig ut idag och hade bestämt träff med Nisse för syskondistans på förmiddagen. Riktigt fin tur och bra kvalitetstid i mestadels skog på CX. Fast Nisse körde MTB, men han är så stark så det spelar ingen roll.

Nu blir det till att ta mig hem till mamma och pappa för ”Farsdagsmiddag”. Om det nu är ett vedertaget uttryck? Det finns alltid en bra anledning att ses i alla fall!
syskondistans

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.