Fotosession och cx-cup

 In Övrigt

I lördags hade jag en fotosession med bästa Catarina Axelsson. I höstregnet knatade vi uppför Hammarbybacken. Måste sett rätt roligt ut i gummistövlar, regnkläder och rullandes en racercykel.. Men vad gör man inte för konsten?

Efter en kort stunds utvärdering om vart ljuset egentligen kom ifrån var det snabbt av med överdragskläder och byte av skor etc. Snabba ryck. På med kläder igen. Ny vinkel. Av med kläder. Ja ni fattar, det var inte så varmt och mysigt men blev riktigt bra!

sarapentonEfter backen tog vi oss ner igen och fotade utmed spåret vid sjön. Fick dom knepiga instruktionerna om att cykla långsamt men se jäkligt snabb ut. Inte så lätt! Men med en grym fotograf kan man lita på att bilderna blir kanon ändå 🙂

I söndags var det dags för mitt andra uppträdande i CX-cupen när det var tävling i Eskilstuna. Det hade öst ner dagen innan så banan var riktigt vattensjuk och det hade nog nästan gått att simma på vissa partier.
Lerigt och slirigt som attan, extra höga löphinder samt ett riktigt tungt sandparti gjorde att krafterna tröt rätt omgående. Det hade såklart ingenting att göra med min och Marikas eminenta uppvärmning där vi nästan hann cykla ett varv på banan innan upprop. Panik! Men vi hann och köttade på så gott vi kunde. 4a och 5a blev CK08:as slutresultat efter Ida, Ida och Lisa som var grymma!

cx-cup

www.jeppman.com

cx1

 

 

 

 

Showing 2 comments

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.