Pre-födelsedagsmiddag

 In Övrigt

Eftersom jag är i Göteborg på CX-SM i helgen så bjöd jag in familjen till pre-födelsedagsmiddag igår.

Först kom mamma och pappa och ringde på och sjöng. De gav direkt stränga instruktioner om att jag MÅSTE öppna det största paketet först! Dessutom hade de med sig de delar som var hela från mitt gamla CX-skrot på fjolårscrossen. En av de cyklar som fick rampaj förra säsongen. Men det är en annan historia.. Alltid bra att ha lite reservdelar hur som helst.

Strax därpå ringde Nisse och Johanna på dörren och gästerna var kompletta!

Efter en lyckad (Phew!) middag tänkte jag sätta på kaffe, men önskan om paketöppning från de andra fick gå före. Återigen yrkades det på öppning av det största paketet först. Jag lydde självklart och vad är det inte om en Moccamster. Kaffebryggare! Jag har sedan tidigare ”bara” en espressomaskin som kan hantera 1 kopp i taget så det var ju TOPPEN! Inte slut där dock; fick i tur och ordning öppna paket som innehöll filter, kaffe, tårtspadar och tårta. Snacka om att gästerna inte lämnade något åt slumpen!

Fick även lite annat smått och gott som en Icebreakertröja och en veckas boende på Gran Canaria tillsammans med Nisse och Johanna. Kände mig extremt bortskämd och lycklig!  Lycklig över min fantastiska familj och deras påhitt 🙂

20141113_192221  20141113_204306

20141113_204225

Showing 5 comments
  • Martin S.
    Svara

    Riktigt nice! GC ’svenskveckan’ i februari eller? 😛

  • Otto Wiberg
    Svara

    Rejsar gärna med dig nerför backarna på GC första v. i feb.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.