Ladda ur och ladda om

 In Övrigt

Nu har jag varit igång med en massa tuffa tävlingar sedan tidigt i mars. Här är loppen både längre och hårdare än vad jag är van vid och det tär. Det tar tid att vänja sig vid den nya arenan jag spelar på antar jag.

Veckan innan etapploppet i Tjeckien började kroppen säga ifrån lite här och där. Jag kände inte igen benen alls i Borsele och behövde i ärlighetens namn gråta en skvätt efter. Tårar av frustration och oro över att det skulle hinna släppa innan Gracia.
Med några justeringar och snygga undanmanövrar vände jag på steken och lyckades hålla ihop. Nu har jag varit tillbaka i Breda ett par dagar och hunnit samla ihop mig själv igen men känner att det är lite på gränsen. Som att bara hålla huvudet ovanför ytan. Det gäller både det fysiska men inte minst det mentala. Så jag tar en liten mini-semester hemma i nästa vecka. Jag ska ”bara” klara av ett race till först.

I morgon står Marianne Vos Classic på programmet, UCI 1.2, och det kommer bli stenhårt som vanligt! Nu gäller det för mig att samla all energi och styrka för detta lopp innan jag kan slappna av på riktigt några dagar. Det är här det blir viktigt med fokuset och lyckas ladda ur allt jag har i mig nu på ett bräde. Ladda ur för att sedan ladda om med all energi som familj och vänner ger på hemmaplan.

Attack1

Såhär får det gärna se ut i morgon! 😉

Jag räknar med att komma tillbaka nästa helg med en pepp, motivation och styrka att ge gärnet sista perioden här innan lite sommar i Sverige med bl.a. SM.

 

Showing 3 comments
  • Hans B
    Svara

    Heja, heja!

  • DrBob
    Svara

    Du skriver mycket bra och ärligt Sara. Jag önskar dig all framgång. /Rob

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.