Ingen rast och ingen ro!

 In Övrigt

En vecka sedan festligheterna i Vårgårda nu och i morgon börjar Holland Ladies Tour. 6 dagar, 6 etapper och vi är ett av bara 2 klubblag som får vara med och leka med proffsen! Peppad och lite spänd som vanligt. Jag älskar ju att tävla med och mot de bästa och ska verkligen försöka visa vad jag går för!

Vi kommer bo i självhushåll under veckan så det blir ju lite som ett träningsläger och ett fint sätt att avsluta säsongen med laget på. Oklart om det kommer finnas tillgång till internet så jag tänkte därför ge en liten heads up om vad jag kommer pyssla med om jag skulle försvinna lite från min sociala media-värld haha!

Kommer åter till Breda på söndag kväll alltså och redan på måndag morgon styr jag vidare mot Belgien för att köra Lotto-Belgium Tour med landslaget 8-11/9. Fullt ös med andra ord och det gäller att komma ihåg att äta och återhämta sig bra från dag 1! Jag ser verkligen fram emot dessa stundade etapplopp men är medveten om att det gäller att vara noga med detaljerna om jag ska hålla hela vägen. Håll gärna en tumme eller 2 och alla peppande tankar mottages tacksamt 🙂

Over and out!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.