CX på Muuren

 In Övrigt

Efter gårdagens simpass i bassäng var det dags att simma på cykeln idag istället. Prognosen lovade regn hela dagen så Hanna och jag rullade iväg vid 9 när det verkade som att det skulle vara en lite mildare form av ovan nämnda väder. Bara att köpa läget.

MuurskyltVi cyklade längs kanalen bort till Geraardsbergen där jag skulle riva av lite korta intervaller uppför ”muren”. En brant backe byggd av helt omaka kullersten. Hanna hade lite lugnare så vi skildes åt där och jag körde på själv. Inspirerande miljö minst sagt! Jädrigt bra träning att köra hårt uppför på blöt kullersten också. Inget kanongrepp direkt. Första intervallen stod jag upp. Fel. Gör om gör rätt. De följande tryckte jag igång stående men satte mig sedan och försökte ha tyngdpunkten långt bak. Det släppte ändå.

 

 

demuur

Det ÄR brantare än det ser ut!

Efter den sista var jag ju bara tvungen att cykla hela vägen upp för att se lite på utsikten. Växlade ner på lättaste och tramsade vidare. Hade inget flyt alls och blev stillastående ett tag och bara vevade på samma ställe innan jag fick byta disciplin, hoppa av och springa upp tills det började flacka ut igen. Helt omöjligt att komma igång i den backen igen om man väl har fått stopp…

 

 

utsiktmuur

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.