Bröllop, återhämtning och nya tag!

 In Övrigt

Så har dom gift sig, Nisse och Johanna, och det var så fantastiskt vackert! Kanske bästa kvällen på hela sommaren i fredags? Det var varmt (av solen och kärleken såklart!) och skönt så vigseln kunde hållas utomhus som planerat.

Det fullkomligt strålade om brudparet och det går liksom inte att beskriva alla känslor som flödade. Jag är en sjukt stolt och lycklig syster, vän och svägerska 🙂 Jag tror att Nisse och Johanna också var de som dansade mest och höll igång tills dom stängde. Jag hoppas att dagen blev precis så fantastisk som dom hade täkt sig!

11828612_10153298325028598_2513142672978080232_n

Foto: Catarina Axelsson (www.catarinaaxelsson.com)

Det passade väldigt bra att jag inte hade något tävling eller liknande planerad i helgen, har verkligen njutit av att ha ”semester”! Till helgen som kommer ska jag dock till Norge med landslaget så i söndags var det dags att kicka igång benen igen. Och vilken kick sedan!? 30-sekundare i söndags, 4:or igår och tömningsdistans idag. Hej hej benen liksom, nu är dom vakna igen!

I övrigt har det såklart blivit en hel del fika med både vänner och familj (välkommen till släkten Penton älskade Johanna). Fick undervisa mina föräldrar i hur man gör både pumpamos och hajkbanan i lördags, hur dom klarat sig så länge utan framför allt den senare kunskapen är för mig ett mysterium…

Känns nästan lite konstigt att tävla till helgen igen. Som om det var väldigt länge sedan även om det inte är det. Förmodligen har det varit perfekt att komma ifrån på riktigt och göra lite annat, träffa lite andra människor (som inte cyklar) och kunna ladda om ordentligt för sista delen av säsongen nu. Mycket roligt och stort på programmet kvar men det kommer gå i en rasande takt har jag på känn.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.