Vilse i skogen

 In Träning

Var och övade lite mer på banan i Sköndal med Victor igår eftermiddag. Själva cyklandet kändes rätt bra faktiskt men lite segt i benen. Kanske är det cykeln som gör det. Kanske är det underlaget. Eller både och.. För er som har Strava satte jag iaf QOM på banan och vart sjukt nöjd med det!

MEN. Det här med att hoppa på cykeln utan att ta ett dubbelstuds på vänsterfoten. Vad är dealen med det?! Jag får bara inte till det. Så är det någon som har tips på hur man gör för att få till det så är jag tacksam om du berättar det. Nu typ. 🙂

För att få till lite extra CX-träning bestämde jag mig igårkväll även för att köra CX-peloton idag.
Det hela började med att klockan ringde 05.15 och min första tanke var ”jag måste snooza” tills jag kollade vad klockan var och insåg att jag inte alls hade tid med det..

Upp och hoppa och på med kläderna! Hann slänga ett halvvaket öga ut genom fönstret för att till min glädje upptäcka att det var uppehåll. Woop woop!

Typ 1 minut efter start började det regna.

Själva ”gruppcyklingen” vart rätt kortlivad. CX-loopen börjar med MASSA uppför och där hängde jag med. Problemet var bara att snabb-grabbarna fortsatte spätta på även efter. Pust. Stånk. Stön. Var tvungen att släppa efter typ 5 minuter.. Jahopp. Hejdåbenen!

I skogen har man inte alls samma fördel av att ligga på rulle och underlaget suger mycket mer så dubbelt dåligt gjorde att jag fick köra på själv. Fick krypa fram en stund för att återhämta mig, blev omkörd av Johan som köttade på bra. Fick se hans röda baklyse försvinna en stund men lyckades sedan få en glimt av det då och då och kände mig ändå inte så ensam som jag faktiskt var.

Efter 30 minuter vände jag på toppen av en seg backe på Erstaviksvägen och började trampa tillbaka så hårt som benen förmådde. Lite felkörning i skogen och en extra backe (hurra?), omkörd av Nisse och Per (tror jag?) och sedan mot kaffe och frulle på LeMond.

Trots att jag svor över hur jobbigt det var. Förbannade regnet och sanden och stenarna i skogen. Undrade över om jag råkade glömma benen hemma under det varma täcket. Trots allt detta var jag ändå en glad skit efteråt och nöjd att jag körde och blev trött.

20141003

Kvalitetstid med storebror. Undrar hur många croissanter han lyckades trycka i sig på cafét?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.