Le Peloton

 In Träning

Några av er har säkert vart med och provat, några har inte än vågat sig upp till den tidiga syrafesten och några av er vet kanske inte vad det är.
Le Peloton är veckans roligaste pass. Det är all in, full gas, ingen pardon…kort sagt jävligt jobbigt. Men också fantastiskt kul!
Målet är att köra sig så trött man bara kan och blir man avhängd har man i alla fall tagit i och kan vara nöjd med det. Jag går inte upp 05.15 för att mysåka.

20141001_055543

Samling utan för Urban Deli i Sickla för att dra igång 06.00

Första spurten är upp till högsta toppen i Fisksätra och på slutet där brukar det spricka av och hetsas extra mycket för att sedan ta det lite piano så att de som är närmast hinner ikapp innan man gasar på för fullt igen.

Andra spurten är på den blå Ältaskylten och samma visa gäller där. Man tar i som om det vore det sista man gjorde för att sedan hämta andan en kort sekund innan det är full fart igen.

Tredje och sista spurten är på Enskededalsskylten innan vi rullar lugnt till Café LeMond.

Efter en sådan skojfrisk tur i arla morgonstund (alldeles för tidigt) är det extra gott med frukostbuffé. Alla samlade igen och lite ljug om vem som var bäst egentligen 😉

20141001_072514

Mums!

Ungefär varje Le Peloton-morgon känns det som att man har 9 liv. Kanske är det det som fascinerar lite extra med cykel. Man tar den där förningen som man tror ska ta knäcken på en. Den som kommer resultera i att man får åka själv resten av svängen. Men så lyckas man ändå (oftast) kriga sig kvar på någon rulle. Vems är lite svårt att avgöra i tunnelseendet men det är ju lite skitsamma så länge man får vara med och leka en stund till.

20141001_085920

Senare på väg till jobbet har dimman knappt lättat över sjön.

Showing 3 comments
 • Johanna
  Svara

  Det är sant att man har nio liv. Jag dör alltid i backen vid industriområdet men efter lite återhämtning är jag stark igen och kör bra fram till backen upp mot Enskededalsskylten, där dör jag igen 😛

 • Elna
  Svara

  Coolt, inte för att jag gillar tidiga morgnar men jag skulle lätt dra mig upp ur sängen tidigt om det gällde annat än att mysåka!

  • sarapenton
   Svara

   Elna, säg till om du är i stan en onsdag så är det bara att hänga på! 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.