Stöd min satsning och köp en t-shirt!

 In Övrigt

tröja3Nu är den äntligen här! En supersnygg t-shirt som är milt sagt inspirerad av mig själv. Jag har fått en fantastisk hjälp av Pål Olofsson på Dakota Stockholm med design och tryck samt Catarina Axelsson med själva fotot.

Idag var jag och hämtade upp paketet med alla tröjor och hoppas nu att ni tycker att den är lika snygg som jag gör och vill ha en alldeles egen!

All förtjänst kommer oavkortat att gå till min proffssatsning och jag kommer att vara evigt tacksam. Kostnad för den snygga tröjan är 250:- och finns i storlek S, M och L. Själv har jag S. Så köp en snygg tröja och stöd samtidigt min satsning!

Frågor och beställningar tas tacksamt emot på sara.m.penton@gmail.com 🙂

sara1 sara2

Showing 4 comments
pingbacks / trackbacks
  • […] tjej, jag har beställt en tischa för att supporta hennes satsning, gör det du med, du hittar den här. Och vill du supporta en annan grym svensk dam kan du klicka hem en snabeltut från […]

  • […] Läs mer och beställ på Saras blogg! […]

  • […] lika glamoröst som man kan tro, men nu kan alla bli en del av hennes satsning genom att köpa hennes coola […]

  • […] – på fredag är det ”avskedskalas” på Le Mond i Stockholm för elitcyklisten Sara Penton som lämnar Sverige för belgigare proffsgrader. Dyk upp och/eller stöd hennes satsning genom att […]

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.