De Jonge Renner

 In Övrigt

De Jonge Renner heter det Holländska laget jag ska cykla för nästa säsong. Så jag tänkte berätta lite om upplägget.

Det har varit klart ett tag men det finns fortfarande en del kvar att lösa med hela konceptet. Det känns jättebra att få komma utomlands och tävla mer och jag kommer huvudsakligen att befinna mig i Holland från slutet på februari och framåt med några kortare avbrott för bl.a. SM på hemmaplan såklart.

Jag kommer att ta tjänstledigt från jobb och helhjärtat fokusera på äta, cykla och sova och hoppas att det kan peta upp mig ytterligare några hack på utvecklingskurvan.

Bara att få tävla mot hårade motstånd och fokusera endast på cyklingen ska bli både spännande och läskigt men förhoppningsvis väldigt roligt!

Jag kommer behålla Isak som min tränare även nästa år även om vi inte är i samma land. Jag har ett enormt förtroende för honom och samarbetet har fungerat väldigt bra!

Jag kommer att få en del hjälp från laget och diverse hemifrån som inte är helt spikat än. MEN! Om någon som känner någon som känner någon vill hjälpa till på ett hörn är ni hjärtligt välkomna att höra av er till mig! 🙂

Så nu ska vi se vad den här cykeltjejen har att komma med på den internationella arenan. Wish me luck!

IMG_20140928_184223

Showing 8 comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.