Säsongsupptakt

 In Övrigt

20160220_184658Det är dags att uppdatera om läget. Jag har just kommit tillbaka till Belgien efter ett 10 dagar långt läger i Calpe, Spanien, med Lares-Waowdeals. Jag kan lugnt säga att jag var rätt nervös innan, att komma in som sista medlem i laget när alla andra redan har hunnit vara på teamträffar och presentationer etc. Jag mötte upp större delen av laget på flygplatsen i Bryssel och kände mig med en stor lättnad som en i gänget direkt! Som tur var fick vi även platser tillsammans med på flyget så timmarna till Spanien flög (hehe!) förbi väldigt fort!

Under den dryga veckan som vi varit där har det varit en blandad kompott av långt och lugnt och kort och hårt (samt lite däremellan), benen har känts bra och vädret har varit med oss! Mycket skratt och det känns verkligen som att jag har hunnit få en liten stund att lära känna alla som var med, både cyklister och ledare. Servicen har för övrigt varit grym och jag är så tacksam för den här chansen jag fått med detta lag. Fick en massa kläder, hjälm och ny cykel direkt när jag kom, de försäkrade sig om att jag hade allt jag behövde och satte upp oss alla på trainers för att trampa ur resan. Kändes väldigt proffsigt! 🙂

20160211_184433

Det har varit väldigt bra att få de här dagarna att lära känna mina nya lagkompisar både på och av cykeln, bådar gott inför säsongen vi har framför oss. Jag har även fått mina första race spikade och kommer att inleda med Omloop Het Nieuwsblad redan på lördag! Kommer bli ruskigt spännande och hårt tror jag… Även om jag kanske är liiiite lugnare än förra året så är det alltid nervöst med första racet för säsongen, första racet med nya laget och dessutom en tävling jag aldrig kört förut. Känner mig taggad och ska bli skoj att se vad benen kan ge på tävling nu när det känts väldigt bra på träning.

12717547_596083133875151_1975492746325536019_n

Foto: Anton Vos

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.