Föreläsningsdebut och nya knappar!

 In Jobb, Övrigt

Igår gjorde jag föreläsningsdebut för ett gäng grymma tjejer i SubXX som ska cykla snabbt runt Vättern i år. Jag fick frågan för ett par veckor sedan och tackade ja direkt eftersom jag tycker det är viktigt att bidra med det jag kan för att få fler tjejer att komma in i sporten på ett bra sätt. Och förhoppningsvis testa på att tävla och inse hur KUL det ÄR!

Jag funderade ganska mycket kring vad jag skulle ta upp och vilka delar som jag tycker är viktiga att förmedla. Det landade i vikten vid att ta sig utanför komfortzonen för att uppnå magi. Jag hade kunnat prata om hur mycket eller vad jag tränar och äter. Det är dock väldigt individuellt, medan det här med utanför komfortzonen känns som mest tongivande i min satsning även om jag såklart både tränar och äter en hel del…

oskar

Oskar in action!

Innan jag tog till orda gick Oskar Ekman igenom lite mer upplägg och vad som är viktigt att tänka på kring en Vätternrunda och presenterade sedan mig på ett mycket smickrande sätt. Han var ju faktiskt med där på första tävlingen 2013 och har följt och hejat på mig sedan dess så det kändes väldigt bra!

 

Jag ska erkänna att jag var rätt nervös då jag inte pratat inför folk sedan någon gång på gymnasiet tror jag. Jag kan också skylla lite darriga händer på att det var rätt kallt i gympasalen på GIH, som vi befann oss i…

 

prataprata

Ja, jag hade lite stödord till hands

Hur som helst gick det strålande, alla satt som tända ljus och jag hoppas att det jag försökte förmedla gick rakt in och kommer stanna där. Det handlar om att våga och inte vara rädd för utmaningarna som kommer på vägen mot de olika mål man har. Det var också riktigt roligt! Jag tycker ju om att prata inför folk, så länge jag vet vad jag ska säga och vad jag vill förmedla. Fördelen när jag ska prata om mig själv och mina erfarenheter är att jag sitter inne på facit. Jag behöver inte plugga på eller vara rädd för någon fråga jag inte kommer kunna svara på. Och jag tycker om att få frågor. Jag tycker om att hjälpa andra om jag kan. Och jag föreläser gärna igen! 🙂

 

knappEfteråt hade jag självklart mina fina t-shirts till försäljning, men jag hade dessutom tidigare samma dag fått ett gäng snygga knappar/pins att sälja mot valfritt bidrag från 50:- och uppåt. Tjejerna var väldigt stöttande och jag är extremt tacksam för alla bidrag, stora som små. Nu är alla tröjor i storlek S slut men ett gäng M och L finns kvar för de som fortfarande saknar! Stort tack till Daniel Rytz som fixat knapparna! Jag förbluffas ständigt över det stora stöd jag får från alla möjliga håll för att lyckas i min satsning! Tack! 🙂

Vill man ha sin egen pin/tröja eller höra mig föreläsa, hör man lämpligen av sig på mail till: sara.m.penton@gmail.com

gruppsubxx

SubXX grymma tjejer!

 

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.