Det våras i Belgien!

 In Övrigt

Då var jag på plats! Jag åkte som jag skrev tidigare till Hanna i Göteborg i onsdags, sov sedan över där, för att tillsammans åka ner hela vägen till Zandbergen igår.

Jag var redan rätt less på att köra bil när jag tagit mig sträckan Stockholm-Göteborg, men det var inte ens i närheten av hur mycket träsmak jag hade i röven efter ytterligare otalet timmar igår! Vi hade i alla fall tur med färja och trafik och annat trams som kan ställa till det och kom hit vid 21-22. Då var det bara äta och däcka för att vakna som en ny människa idag!

HemmagymEfter en välbehövlig sovmorgon möblerade jag om lite för att få plats att köra Redcord i vardagsrummet/köket (där den enda takbjälken finns) och sedan rullade jag och Hanna ut i SOLEN. Hon hade lite intervaller men jag skulle bara mysköra och rullade fram och tillbaka längs kanalen här och njöt. Solen sken och fåglarna… skriade? Det fanns fina små lurviga hästar att titta på och en hel del andra cyklister att morsa på. Cykeln blev glad och jag blev glad och allt är väl 🙂

häst

Efter att vi nu har länsat hela Carrefour på dess inventarier kan jag känna mig lugn över att även min mage kommer att hålla sig på bra humör!

I morgon åker jag till Bladel i Holland för att träffa mina lagkompisar för första gången. Vi ska träna och bo tillsammans över helgen och jag är mäkta spänd inför detta. Ska bli kul, spännande och lite nervöst såklart. Hoppas vädret är lika bra där som här så tror jag det kan bli riktigt skoj!

Kanal

Showing 4 comments
 • Robin Hedström
  Svara

  Åh vad skönt det verkar. Hur är temperaturen? Njut av livet.

  • sarapenton
   Svara

   Idag runt 10 grader och sol men lite blåsigt 😉
   Tack det ska jag!

 • Johan A
  Svara

  Du känns ju som en vårklassiker redan nu!!

 • Marika
  Svara

  Här är det ca 25 grader och lampsken på trainern, baah. Men snart får jag också titta på solen (en stund)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.