Vilket år det har varit!

 In Övrigt

Innan jag glömmer det vill jag önska alla ett riktigt Gott Nytt År! Hoppas att ni haft ett minst lika fantastiskt år som jag!

Det känns som att detta år har varit en enda salig våg av framgång om jag ska vara ärlig. Såklart har allt inte varit enkelt eller roligt men det är lätt att glömma det som är jobbigt och svårt när det har hänt så många bra saker.

När jag satt ner i slutet av november förra året och gick igenom testresultaten med Isak bestämde jag mig för att verkligen satsa på cyklingen. När jag fick en förklaring på vad som kan vara möjligt med de förutsättningar jag besitter var valet inte särskilt svårt. Och vilket år det har varit!

Jag öppnade starkt med 5a och 2a på årets första 2 lopp, jag tog min första seger ett gäng tävlingar senare och sedan har det liksom bara rullat på. Jag har lyckligtvis hållit mig både frisk och skadefri, vilat när det stått vila på schemat och kört skiten ur mig när det stått hårda intervaller. Det senare tror jag är en stor nyckel till framgång. Vila hårt och träna hårt. Annars är det lätt att det bara blir mellanmjölk av alltihop…

Med en liten knuff i ryggen åkte jag i början på Augusti till Belgien och testade mina internationella vingar på 4 Kermeslopp och gjorde så pass bra ifrån mig att jag fick göra landslagsdebut strax därpå på världscupen i Vårgårda. Där blev jag tyvärr inblandad i en krasch men tar ändå med den positiva känslan av att jag hade något där att göra!

Hösten har jag ägnat åt att ha kul på CX och tävla lite grann på skoj. Jag har även planerat inför en flytt utomlands nästa år. En hel del jobb med att hitta ett lämpligt lag och jaga sponsring och få alla pusselbitar på plats. Allt är ju lite knepigt när man aldrig gjort det förut. Det finns en del kvar att göra men jag har bra personer omkring som jag kan diskutera och bolla idéer med.

Så ett stort tack för den sponsring jag fått från x-kross för glasögon, Access Rehab för att ni tagit hand om min kropp och Dakota för t-shirts.
Det finns ju såklart en drös till som hjälpt mig löpande och jag hoppas att ni alla känner min uppskattning. Ingen nämnd ingen glömd 🙂

Jag började tävla 2013 med en tanke om att det viktigaste är att ha roligt. Jag har haft det väldigt roligt hittills!

Nu börjar nya äventyr. Hoppas ni vill följa med!

sara1

Foto: Catarina Axelsson Remires

 

Comments
  • Johan A
    Svara

    Tråkigt bra det har gått för dig under 2014. Ser fram emot att följa din resa i Holland med omnejd under 2015. Bärandes min Saratröja såklart.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.