Ny häst, färdigjobbat och soligt läger!

 In Övrigt

För lite drygt en vecka sedan var jag på Cykloteket i Västberga för att komplettera mitt cykelstall med en tempocykel. Jag har helt ärligt aldrig ens suttit på en tempocykel förut. Nu var det alltså dags. Ska jag kunna tävla seriöst på tempo också så måste jag ju ha en cykel som passar!

20150130_114724

Jag fick grym hjälp av Ted som fixade och donade och såg till att det blev en lite lagom obekväm sittställning. Jag kommer att ställa in den mer noggrant i nästa vecka då jag har mer tid. Hur som helst är jag fantastiskt nöjd och glad och jag känner mig snabb bara av att titta på skönheten!

IMG_1303Efter festligheterna på Cykloteket på morgonen, begav jag mig till Access Rehab för min sista arbetsdag på väldigt länge. Jag kommer att vara tjänstledig från nu fram till oktober. Det känns lite märkligt men samtidigt häftigt och bra!

Första punkten på tjänstledigheten var att packa väskan och sjappa till Gran Canaria med Nisse och Johanna. Vi har haft en grym vecka med många timmar i sadeln i bergen. En hel del bonustid har det blivit och jag blev varse att minnet av hur vacker en väg var övertog minnet av hur mycket uppför det var. I gott sällskap övervinner man dock även de längsta backarna! Stort tack till främst Nisse som manade på där det behövdes och petade ner på lättaste när lillsyrran hade väggat en smula.

received_945168655494967

received_946646718680494

received_10152713303573129

Showing 2 comments
  • Cykelkatten
    Svara

    Åh, den ”fruktade” tempocykeln, jag har inte heller suttit på en sån förut. Hoppas din blir perfekt för dig!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.