#lepeloton & #rule9

 In Övrigt, Träning

Fick fatt i det nya Peloton-kitet igår. Så jäkla snyggt! 🙂 Fina detaljer med t.ex. en klocka på ena armvärmaren som pekar på 06.00 och lite snygga citat som ”Being dropped is not a defeat, It’s an honour” och ”If you are getting cold, spin faster”.

kitbak kitfram

Skulle köra 3h ditans idag så efter att ha väntat ut det värsta regnet var det dags att testa vad kläderna höll för! Hade som plan att snurra lite i hemmaskogen och sedan bege mig mot Rudans Friluftsområde för att se Nisse och några vänner gå i mål på ett traillopp där.

Cyklade tyvärr lite galet på slutet och de extra karttittningarna resulterade i att de redan var i mål när jag kom fram men glad att jag körde dit i alla fall. Nico 3a, Daniel 4a och Nisse 5a! Catarina kom in hyffsat högt i damklassen trots nackspärr. Eloge!!

Efter lite småsnack och ljug om vem som sprungit i de djupaste lerpölarna var det dags att rulla hem innan jag blev för kall. Avslutade med lite skog sista biten hem med. Återstår att se om kläderna får tillbaka ursprungsfärgen efter en vända i tvätten..

Gjorde iaf en insats och tvättade crossen (efter att jag ätit lite snabbt) så nu är både den och jag glada 🙂

smutsrand

Skoskydden gör iaf sitt jobb!

nyafräknar

Ett gäng nya fräknar.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.