Föredrag på Stockholms Cykelförbund

 In Övrigt

Jag fick en chans till att föreläsa om min cykelresa och hur jag ser på mitt cyklande. Stockholms Cykelförbund hade årsmöte idag och jag var inbjuden att prata om mig själv. Lätt ämne va?! 🙂 Tyvärr var det inte så många tjejer där men jag hoppas ändå att min satsning kan inspirera fler, främst tjejer, att våga mer!

Roligt var det hur som helst och dessutom kul att träffa bl.a. Fredrik Kessiakoff som gav mig lite tips för kommande äventyr. Inspirera och inspireras.

IMG_4344

Lite suddig men men.. jag VILL ju så mycket!

 

Showing 4 comments
 • Johan A
  Svara

  Awesome. Trist att min mancold tog överhanden, annars hade vi setts när jag skulle ha spridit BMX budskapet.

 • sarapenton
  Svara

  Ja, jag saknade dig.. men vi ses på fredag hoppas jag? 🙂

  • Johan A
   Svara

   Klart vi gör. Funderar på att ha på mig en supersnygg t-shirt då.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.