Fin(!)höst

 In Övrigt, Träning

Hela helgen har var en riktig höstnjutning. Det hade jag svårt att tro med alla varningar om regn och riktig kyla tidigare i veckan. Alltid trevligt när man har fel åt det positiva hållet!

NishikiIgår var jag, Ulle och Marika från CK08RoH ute och cyklade med ca 15 andra i skogen. En runda som vi samarrangerade med Cykelcafé Le Mond för att trissa upp autktionspriset på en cykel som skänkts av Nishiki till förmån för Barncancerfonden. Vi blev lite olika fartgrupper som alla sammanstrålade på cafét efter för att fika och mysa.

Idag vaknade jag och såg till min glädje att det var torrt och ljust ute. 5h distans stod på schemat så uppehåll är ju alltid trevligt 🙂
De första 2h cyklade jag själv en sväng ut till Älgö och sedan genom skogen tillbaka hem för att möta upp Marika och köra de avslutade 3h tillsammans. Vi hade en kanontur där vi körde helt utan plan och bestämde bara om vi ville till höger eller vänster när vi kom till ett vägskäl. Vi hamnade på fantastiskt fina vägar i skogen, solen sken(!) och humöret var på topp!

Så synd att helger inte har fler dagar..

distans

Bakgrunden är eventuellt Flatensjön..

 

 

Showing 2 comments
 • jonas l
  Svara

  Gött, perfekt att ta till vara på finhelger som denna. Bra gjort.

  Körde ni väldigt tidigt eller träffade du Marika lite efter hon passerade oss vid Hammarbybacken halv 12?

  • sarapenton
   Svara

   Jag mötte henne vid botten på backen vid 11.30 efter mina 2 första timmar. Det blev perfekt tajmat med solen 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.